Протягом поточного місяця в усіх органах та підрозділах Західного регіонального управління проводився антикорупційний захід «Конфлікт інтересів – важливо знати»

червня 26 / 2024
☝️ «КОНФЛІКТ ІНТЕРЕСІВ – ВАЖЛИВО ЗНАТИ»: З ОХОРОНЦЯМИ КОРДОНУ ПРОВЕЛИ АНТИКОРУПЦІЙНІ ЗАХОДИ

Протягом поточного місяця в усіх органах та підрозділах Західного регіонального управління проводився антикорупційний захід «Конфлікт інтересів – важливо знати».

Його основною метою було покращення знань персоналу прикордонного відомства з дотримання основних вимог антикорупційного законодавства, зокрема, щодо запобігання та врегулювання конфлікту інтересів, оскільки Державна прикордонна служба України має нульову толерантність до корупції.

Під час проведення заходів з персоналом відомства було проведено інформаційно-роз’яснювальні заходи з доведенням відповідної інформації, заняття по дотриманню правил запобігання і врегулювання конфлікту інтересів, а також пов’язаних з ним обмежень, здійснено перевірку знань щодо основних вимог антикорупційного законодавства, існуючих вимог щодо запобігання та врегулювання конфлікту інтересів. Серед інспекторів прикордонного контролю були розповсюджені Пам’ятки щодо порядку дій у разі прибуття його близької особи в пункт пропуску для проходження прикордонного контролю.

Крім того, з керівним складом органів та підрозділів охорони кордону також були проведені заняття стосовно алгоритму дій у зв’язку із виникненням у підлеглих осіб конфлікту інтересів.

Додатково до превентивних заходів у рамках акції залучалися представники прокуратури, Національної поліції України, Державного бюро розслідувань та Служби Безпеки України.
Категорія : Суспільство


Залишити Коментар