Український контент у топі - подробиці від закарпатських фахівців

червня 16 / 2024



Сьогодні ще стає гострим питання вибору між українським і російським контентом. Починаючи з 2014 року, коли РФ окупувала наші території, українці поступово почали відмовлятись від ворожого медіа простору. Але, нажаль, залишаються і ті хто досі слухають російських виконавців – серед молоді, чи тих хто ностальгує за минулими часам. Солісти музичного гурту «Остра Тирнина» кажуть, що кількість поціновувачів їхньої творчості за останній час значно збільшилась і серед молоді. Українці, в своїй більшості, все ж таки підтримують власний контент. Сьогодні більшість українців все ж таки обирають і цінують вітчизняну музику, бо вона надихає, підтримує, підіймає й важливі соціальні теми сьогодення.

Музика, то є дуже важливий елемент української і міжнародної культури. І за останній час аудиторія українського слухача від молоді до старшого віку збільшилася, каже й лідерка українського музичного гурту «Анця» Ірина Янцо. З початком війни, надважливо докорінно прибрати російський контент зі свого прослуховування.

Це повинна бути відповідальність кожного з нас. Музика передає наш світогляд, нашу культуру і ми маємо її зберігати, каже солістка гурту «Остра Тирнина». Музика залишається важливим інструментом нашої сили донесення інформації, є вагомим відображенням буденності суспільства. А відмова українців від російського контенту, по- перше не підтримуватиме економіку країни агресора. По – друге збереже цілісність нашої країни, збереже надалі нашу ментальність, поновить культуру і традиції для майбутнього покоління.

Категорія : Суспільство


Залишити Коментар