Роман Сарай: «Ми робимо усе можливе, щоб створити для дітей найкращі умови…»

червня 03 / 2024

Голова Закарпатської обласної ради Роман Сарай разом із депутатами Василем Дем’янчуком, Едгардом Токарем, Володимиром Паульо, Георгієм Горватом та Юрієм Гуледзею, відвідали Закарпатську обласна дитячу лікарню. З нагоди Міжнародного дня дітей керівництво комунального закладу влаштувало справжнє свято для малечі. Для них організували конкурси на кращі малюнки, інтерактивні навчання та численні подарунки.
📌 «Попри війну та спричинені нею складнощі, ми памʼятаємо, що саме діти та їх захист – наш головний пріоритет, - заявив голова Закарпатської обласної ради Роман Сарай. - Це - наше майбутнє, майбутнє України та наступних поколінь. Ми робимо і будемо й надалі робити все можливе, щоб створити для дітей найкращі умови для розвитку, забезпечити їм прекрасне майбутнє – у вільній, процвітаючій, сильній державі».
📌 Користуючись нагодою, депутати ознайомилися з роботою КНП «Закарпатська обласна дитяча лікарня», поспілкувалися з працівниками медичного закладу та пацієнтами: дітьми та їхніми батьками. Лікарня намагається залучити максимальне фінансування за допомогою майже десятка різноманітних грантових проєктів. У цьому величезна заслуга керівника закладу, депутатки обласної ради Єлізавети Біров.
📌 За кошти міжнародних донорів Закарпатська обласна дитяча лікарня найближчим часом планує закупити комп’ютерний томограф, УЗД та рентген апарати, лабораторію ходи, відремонтувати приймальне відділення та приміщення для кардіохірургії та торакальної хірургії.
Категорія : Суспільство


Залишити Коментар