З нагоди Дня захисту дітей поліцейські Рахова влаштували святкові заходи для дітей

червня 03 / 2024

Традиційно, у всьому світі відзначають День захисту дітей – це важлива дата для кожного маленького громадянина нашої країни, адже воно є нагадуванням того, що кожному з нас потрібно робити все можливе задля безпеки та захисту наших дітей.
Співробітники Рахівського районного відділу поліції спільно зі службою у справах дітей влаштували справжнє свято для діточок з сімей, що перебувають у складних життєвих обставинах – організували цікавий та яскравий івент у місцевому будинку культури.
Діти мали змогу не тільки поспілкуватися із своїми наставниками та уважно послухати про особливості несення їх служби, а й разом провести цікаве дозвілля: малювали на асфальті, пострибати на батуті, ознайомитися із цікавими творами в бібліотеці та послухати концерт.
Для дітлахів поліцейські також підготували подарунки й солодощі та надали можливість всім охочим побувати за кермом справжнього поліцейського авто.
Сповнені позитивних емоцій, на завершення зустрічі разом із працівниками поліції діти фотографувалися, та подякували за радісні спогади.

Категорія : Суспільство


Залишити Коментар