Центр підтримки підприємництва: Як це функціонує на Закарпатті

червня 03 / 2024



Допомагають зареєструвати ФОП, обрати правильну систему оподаткування та можливість брати участь у міжнародних грантах – для закарпатців, що мріють почати власну справу у Колочавській громаді створили Центр підтримки підприємництва.

Проєкт вдалося реалізувати за підтримки місцевої влади у рамках реалізації конкурсу місцевих ініціатив. У Колочавській громаді вже зареєстровано 112 підприємців, що здійснюють свою діяльність у сферах туризму, обслуговування та харчування.

Для підприємців та їх робітників на базі центру організовують різного роду тренінги та зустрічі з профільними спеціалістами різних галузей, що допомагають ФОПам обрати вектор для розвитку, що в свою чергу збільшить їх прибуток та надходження у бюджет територіальної громади.

Організовують зустрічі і для молоді, аби юні хлопці та дівчата мали можливість здобути знання у сфері бізнесу та просування особистісного бренду через соціальні мережі та бізнес-платформи. Також у громаді є чимало інвестиційних об’єктів, зокрема у туристичній галузі, що є привабливими для інвесторів.

У майбутньому на базі Центру підтримки підприємництва планують створити робочі місця для підприємців – простір для обміну ідей, співпраці та розвитку власної справи та громади загалом.
Категорія : Суспільство


Залишити Коментар