Новини по нашому 571 Переглядів 0 Рейтинг

Жителів Рахова та Хуста запрошують на тренінги для майбутніх підприємців «Розпочни та вдосконалюй свій бізнес»

червня 30 / 2023
Жителів Рахова та Хуста запрошують на тренінги для майбутніх підприємців «Розпочни та вдосконалюй свій бізнес»
Жителів Рахова та Хуста запрошують на тренінги для майбутніх підприємців «Розпочни та вдосконалюй свій бізнес»

Для тих, хто прагне дізнатися, як започаткувати власну справу й уникнути помилок та труднощів, із якими стикаються початківці, Міжнародна Організація Праці проводить п’ятиденні тренінги «Розпочни та вдосконалюй свій бізнес». Тренінги вже відбулися в Ужгороді та Мукачеві, на черзі — Хуст і Рахів. Реєструйтеся — участь безкоштовна.

Якщо ви хочете створити власну справу, але не знаєте, яку саме — цей тренінг для вас. Тренери допоможуть віднайти цікаву для вас ідею та прорахувати рентабельність бізнесу. Якщо у вас є ідея для створення бізнесу, але ви не знаєте, з чого почати, остерігаєтеся бюрократичних помилок, боїтеся, що бізнес не вдасться — цей тренінг для вас. Тренери допоможуть розібратися в нюансах ведення бізнесу, допоможуть у роботі над помилками й додадуть впевненості.

Зокрема у рамках тренінгу ви дізнаєтеся:

як правильно визначитися з напрямом бізнесу та реалізувати свій задум,
як здійснювати фінансове планування,
як підібрати необхідний персонал,
як забезпечити екологічність підприємства тощо.

Організатори забезпечать вас навчальними матеріалами та харчуванням. Вартість проїзду та проживання не відшкодовується.

Перші тренінги вже відбулися в Ужгороді та Мукачеві. Ось що про навчання кажуть самі учасники:

Вікторія, Ужгород: «Перш за все хочу подякувати організаторам за чудове проведення та комфортні умови. Дуже цінно, коли є організації, які допомагають знаннями та підтримкою тим, хто хоче відкрити свою справу. Особлива подяка нашому тренеру, Івану Івановичу. Людині, яка відкрила в кожному з нас свій потенціал, сміливість та допомогла нам навчитись працювати у команді. Ці п’ять днів для мене пройшли дуже цікаво, легко та позитивно завдяки вам. В загальному тренінг, особисто для мене, перевищив всі очікування!»

Олександр, Мукачево: «Дуже корисний тренінг та досвідчений тренер. З кожним окремо опрацьовані деталі бізнес-плану, цінності та якості продуктів, ключові переваги. У багатьох сформовані чіткі продукти, та тренер допоміг упакувати в гарні та яскраві обгортки».

Щонайменше 25 найбільш вмотивованих учасників зможуть взяти участь у конкурсі стартапів та отримати мініґранти до 3000$ для започаткування бізнесу чи придбання обладнання. Також переможці матимуть менторську підтримку, аби більш впевнено робити перші кроки у бізнесі.

Долучайтеся до навчання, щоб започаткувати власну справу. Завершення подачі заявок 30.06.2023 — встигніть зареєструватися. Для реєстрації заповнюйте форму: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfKddz96auvqvmgibuHwIE8igWpCqvMqE9dql3A7rpMT4oYiw/viewform .

У разі виникнення питань чи уточнень, звертайтеся на електронну адресу [email protected].

Тренінги для майбутніх підприємців відбуваються у рамках проекту «Місцеве партнерство зайнятості в Закарпатській області», який реалізовує ГО«Центр громадянських ініціатив Закарпаття» у межах проекту МОП «Інклюзивний ринок праці для створення робочих місць в Україні» за фінансування Міністерства закордонних справ Данії та уряду Німеччини за підтримки Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH.

Команда проекту «Місцеве партнерство зайнятості в Закарпатській області»
Категорія : Новини по нашому


Залишити Коментар