Директор Карпатського біосферного заповідника Микола Рибак провів нараду з працівниками Кевелівського ПНДВ

червня 01 / 2024

Участь у нараді також взяли голова профспілки заповідника Алла Козурак, начальниця відділу рекреації Іванна Колачук та начальник Кевелівського ПНДВ Василь Вербіцький.
Директор проінформував присутніх про виконання плану природоохоронних заходів заповідником за 5 місяців поточного року та стан збереження природних комплексів і управління новоприєднаною територією що передається заповіднику в постійне користування відповідно до Указу Президента України «Про зміну меж території КБЗ» від 02 січня 2022 року № 5/2022.
На нараді обговорено питання забезпечення дотримання заповідного режиму на ввіреній території, порядок оплати праці працівників служби державної охорони та проведення заходів з надання платних послуг.
Особливу увагу Микола Рибак звернув на здійснення заходів в умовах пожежно-небезпечного періоду та проведення благоустрою території.
Також директор заповідника ознайомив присутніх з новим «мобілізаційним законом» та порядок бронювання працівників заповідника.
Голова профспілки Алла Козурак проінформувала присутніх про порядок внесення пропозицій до проекту нового колективного договору на 2024-2026 рр., який невдовзі планується обговорити та затвердити на зборах трудового колективу. А також вручила грошову премію інспектору природно-заповідного фонду Юркуцу Ярославу Васильовичу з нагоди його 70 – річчя з Дня народження.
Начальниця відділу рекреації ознайомила присутніх з планами по встановленню інформаційних знаків на території заповідника та запропонувала спільно вибрати місце встановлення стели «Карпатський біосферний заповідник» при в’їзді на територію відділення.
По завершенню наради начальник відділення Василь Вербіцький наглядно представив результати проведених робіт з підготовки до пожежно-небезпечного періоду, проведення ремонтних робіт та благоустрою території та поділився планами роботи на 2024 рік.
ДОВІДКОВО: Кевелівське ПНДВ є одним з найкращих відділень заповідника, зокрема у минулому році воідділення отримало перше місце за багатьма критеріями у номінації «Краще природоохоронне відділення Карпатського біосферного заповідника». Приємно було відмітити, що працівники відділення і на сьогоднішній день відповідально ставляться до роботи по охороні території та виконання планових завдань по збереженню цінних природних комплексів, забезпечення охорони та належного використання і збереження державного майна.
Категорія : Суспільство


Залишити Коментар