Новини по нашому 560 Переглядів 0 Рейтинг

Засідання Науково-технічної ради відбулося у Рахові

грудня 25 / 2023

22 грудня у гібридному режимі відбулося чергове засідання Науково-технічної ради, яке розпочав голова ради Рибак М.П. хвилиною мовчання в пам'ять воїнів, які віддали своє життя, захищаючи нашу державу від окупантів.

На запрошення адміністрації заповідника, участь у засіданні прийняв Берінде Ю.Ю., голова Тячівської районної ради, який, користуючись нагодою, привітав працівників заповідника з 55 річчям організації Карпатського державного заповідника та 30 річчям створення Карпатського біосферного заповідника, а також з нагоди свята, за багаторічну сумлінну працю та високий професіоналізм нагородив грамотами директора заповідника Миколу Рибака, провідного інженера відділу НДР та МС Василя Регуша, заступника начальника Широколужанського ПНДВ Валерія Феєра та інспектора ПЗФ І категорії Василя Химинця.
На засіданні розглянуто 6 питань: Про підсумки виконання науково-дослідних робіт у 2023 році та розгляд плану заходів з наукової та науково-технічної діяльності Карпатського біосферного заповідника на 2024 рік (Доповідач: Беркела Ю.Ю., к.ф.-м.н., начальник відділу науково-дослідної роботи та міжнародної співпраці КБЗ); Про підсумки екологічної освітньо-виховної роботи у 2023 році та розгляд плану еколого-освітніх заходів Карпатського біосферного заповідника на 2024 рік (Доповідач: Бундзяк В.В., начальниця відділу еколого-освітньої роботи та зв'язків з громадськістю КБЗ); Про погодження п’ятирічного плану заходів Проекту організації території Карпатського біосферного заповідника та охорони його природних комплексів (Доповідач: Щерба В.М., заступник начальника відділу ДО ПЗФ); Про погодження проекту лімітів Карпатського біосферного заповідника на 2024 рік (Доповідач: Ворохта П.В., начальник відділу відтворення, збереження природних екосистем та використання природних ресурсів КБЗ); Про погодження річного плану заходів Карпатського біосферного заповідника на 2024 рік (Доповідач: Ворохта П.В., начальник відділу відтворення, збереження природних екосистем та використання природних ресурсів КБЗ); Про рішення, які розглядалися на бюро Ради та план роботи Науково-технічної ради Карпатського біосферного заповідника на 2024 рік (Доповідач: Козурак А.В., с.н.с. ботанічної лабораторії, секретар Ради).
Окремі питання, які пов’язані з поточною роботою установи, викликали жваву дискусію між присутніми членами НТР. Під час обговорення доповідей були висловлені певні зауваження та пропозиції, які будуть враховані під час подальшої роботи. Після обговорення кожного з розглянутих питань, були прийняті відповідні рішення.
Категорія : Новини по нашому


Залишити Коментар