Роман Сарай: «Оновлюємо матеріально-технічну базу для підготовки наших військових…»

травня 31 / 2024
Роман Сарай: «Оновлюємо матеріально-технічну базу для підготовки наших військових…»


🇺🇦 Голова Закарпатської обласної ради Роман Сарай відвідав кафедру військової підготовки УжНУ. Тут готують командирів механізованих, розвідувальних, артилерійських взводів та підрозділів морально-психологічного забезпечення. Загалом на кафедрі наразі навчаються понад 100 студентів.
💪 Офіцерський склад, який готують військові кафедри – це одна із складових сучасної армії, адже саме від вдалих та швидких рішень на полі бою значною залежить успіх війни, життя та здоров’я - як солдат, так і цивільного населення. Не останню роль у цьому процесі відіграє матеріально-технічне забезпечення навчальних центрів.
👌 Минулоріч Роман Сарай допоміг кафедрі військової підготовки із оновленням віртуального тиру. Нині тут студенти вже мають можливість відточувати навики ведення вогню в різноманітних умовах: вночі, вдень, за будь-яких погодних умов, з-за укриття, в полі, лісосмузі, з використанням засобів індивудуального захисту – шоломів, бронежилетів і т.д.
🤝 Сьогодні голова Закарпатської обласної ради Роман Сарай додатково передав навчальному центру ще два планшети. Вони знадобляться кафедрі для встановлення відповідного програмного забезпечення для підготовки артилеристів.
👌 «Крок за кроком оновлюємо матеріально-технічну базу для підготовки наших військових та повертаємо престиж військової служби, - заявив Роман Сарай. - Працюємо над тим, щоб синонімами слова офіцер в Україні – були престиж, гідність, порядність. А ще – перемога, міць та сила. Впевнений, що разом ми здобудемо перемогу!»
Категорія : Суспільство


Залишити Коментар