В Ужгороді відбудеться XXІX Всеукраїнський з’їзд серцево-судинних хірургів з міжнародною участю

травня 30 / 2024


АНОНС

🩺🫀🧑‍⚕️30-31 травня 2024 року в м. Ужгород відбудеться XXІX Всеукраїнський з’їзд серцево-судинних хірургів з міжнародною участю - головний щорічний науково-практичний захід галузі.
У З’їзді візьме участь понад 300 провідних кардіологів та кардіохірургів, електрофізіологів, інтервенціоністів та анестезіологів України.
Науково-практичний захід спрямований на обмін знаннями фахівців у всіх основних галузях сучасної кардіохірургії: ішемічна хвороба серця, вроджені та набуті вади серця, порушення ритму серця, акушерська кардіологія та кардіохірургія, серцева недостатність, сучасні мініінвазивні кардіохірургічні втручання та серцево-судинні технології. В рамках З’їзду планується проведення Національного симпозіуму з профілактики раптової серцевої смерті, а також ІІ Всеукраїнської конференції «ІНВАЗИВНА ЕЛЕКТРОФІЗІОЛОГІЯ». Окрема увага буде приділена реформуванню галузі, роботі закладів з НСЗУ та проблемним питанням функціонування та розвитку кардіохірургічних центрів.

Місце проведення: м.Ужгород, пл.Народна, 3, Ужгородський національний університет, ректорат.

Реєстрація учасників буде проходити 30 травня 2024 р. у холі ректорату УжНУ з 8:00 до 11:00

Серед доповідей:
КАРДІОХІРУРГІЯ В УКРАЇНІ В УМОВАХ ВІЙНИ
ХІРУРГІЯ КРИТИЧНИХ СТАНІВ
ХІРУРГІЧНЕ ЛІКУВАННЯ ІШЕМІЧНОЇ ХВОРОБИ СЕРЦЯ
ІНТЕРВЕНЦІЙНА КАРДІОЛОГІЯ

Урочисте відкриття: 30 травня, 09.30 – 10.00

Серед організаторів КНП "Закарпатський обласний клінічний центр кардіології та кардіохірургії" Закарпатської обласної ради
Категорія : Суспільство


Залишити Коментар