Делегація з Мукачева на чолі із заступницею міського голови Юлією Тайпс взяла участь у Фестивалі демократії у Німеччині

травня 27 / 2024
🇺🇦🇩🇪Делегація з Мукачева на чолі із заступницею міського голови Юлією Тайпс взяла участь у Фестивалі демократії у Німеччині

✅Цими днями у німецькому місті Нойштадт ан дер Вайштрасе пройшла подія міжнародного масштабу «1832. Фестиваль демократії».
👆Вперше участь у заходах бере і делегація з нашого міста, яку очолює заступниця Мукачівського міського голови Юлія Тайпс.
👆У сфері молодіжного та культурного обміну наше місто представляє начальниця відділу культури та молодіжної політики управління освіти, культури, молоді та спорту Мукачівської міської ради Ірина Калій.
👆Мукачівська молодіжна рада представлена в особі заступниці голови молодіжної ради Ангеліна Іванчо.
👆Також у ряді заходів взяли участь і представники громадської організації «Німецька молодь Закарпаття» та заступниця голови ГО Віталія Кабацій. Зокрема, юні учасники Deutsche Jugend Transkarpatiens/Навчальний Центр «Platform 9 3/4» під керівництвом Яна Дешко представили інсценізацію «Демократія в Україні».

👉Зазначимо, що минулого року з робочим візитом з питань культурного обміну Мукачево відвідав мер міста Нойштадт Марк Вайгел. Німецька делегація відвідала Мукачівський історичний музей та Палац культури і мистецтв.
Категорія : Суспільство


Залишити Коментар