Військовослужбовці Мукачівського прикордонного загону активно долучаються до військово-патріотичного виховання молоді

травня 18 / 2024


🇺🇦 ПІДТРИМАТИ ТА НАДИХНУТИ НА ПЕРЕМОГУ! 🫂

💛💙 Військовослужбовці Мукачівського прикордонного загону активно долучаються до військово-патріотичного виховання молоді.

☺️ Днями до прикордонників відділу «Косино» завітали справжнісінькі «Отамани» з Яношівського ліцею, що знаходиться в Берегівській громаді. Хлопці та дівчата є учасниками військово-патріотичної гри «Джура». Разом зі своєю керівницею Оленою Мушкою «Отамани» зустрілися із прикордонниками, щоб поспілкуватися та надихнутися на перемогу перед участю у змаганнях, які проходили в усіх територіальних громадах Закарпатської області.

💚 Охоронці кордону радо зустріли своїх гостей, навчили розбирати та збирати зброю, показали автомобільну та спеціальну техніку, розповіли про ази стройової підготовки і слідознавство, а також, як використовують у службі своїх чотирилапих помічників.

💚А от прикордонники відділу «Яблунівка» приїхали підтримати учасників гри «Сокіл» («Джура») у село Вишково, куди прибули команди зі шкіл Яблунівки, Велятино, Ракош та самого Вишково.

🚔Військовослужбовці також організували для учнів виставку своєї автомобільної техніки, спецзасобів, зброї, а військові кухарі навіть пригостили усіх учасників гри смачною кашею та чаєм зі справжньої польової кухні.😋

🤝Змагання пройшли у теплій, дружній атмосфері, кожна з команд продемонструвала наполегливість, завзятість та величезне бажання перемогти!

😊Варто зауважити, що подібні заходи формують у дітях почуття патріотизму, відповідальності, національної свідомості, наполегливості, сумлінного ставлення до навчання, дисциплінованості, чесності тощо.

💕Й водночас для військових такі зустрічі чудова нагода вкотре переконатися у тому, що наші діти найкращі у світі - завжди готові рости та працювати над собою, розвиватися, добиватися високих результатів, перемагати і сміливо дивитися у майбутнє. 🌞🇺🇦




Категорія : Суспільство


Залишити Коментар