Закарпатська школярка добре знає як користуватися зброєю (ВІДЕО)

травня 11 / 2023
Закарпатська школярка добре знає як користуватися зброєю (ВІДЕО)

ВІЙСЬКОВИЙ ХИСТ ЗАКАРПАТСЬКОЇ ШКОЛЯРКИ ВІКТОРІЇ
Старшокласниця Вікторія Лацанич – одна з найактивніших відвідувачів військово-патріотичних заходів, які для місцевих школярів систематично влаштовують прикордонники відділу «Великий Березний» Чопського загону на ⛰️Закарпатті.
15-річна 👩дівчинка навчається у Великоберезнянському ліцеї, що знаходиться в Ужгородському районі. Школярка є постійним учасником всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура»).
Вікторія полюбляє разом з однокласниками приходити у прикордонний підрозділ, слухати розповіді про службу охоронців державних рубежів, роздивлятися військову 🚔техніку, зброю, спостерігати за роботою службових 🐕‍🦺 собак. Також школярка є постійним учасником всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура»).
Окрім суто дівочих хобі, Вікторія вправно володіє навичками швидкого розбирання та збирання автомата. Цьому вона навчилася під час занять з військово-патріотичної підготовки. Для дівчинки це своєрідний різновид спорту, де вона вправляється майстерніше за багатьох однолітків-хлопців.
Ліцеїстка мріє жити та навчатися у мирній і незалежній 🇺🇦Україні. Ми ж щиро віримо, що для неї та усіх її однолітків такі вміння залишаться лише хобі та грою. Саме для цього прикордонники у складі Сил Оборони ціною життя і надлюдськими зусиллями виборюють свободу та незалежність нашої країни.





🤝Вітаємо, Вікторіє! Пишаємося тобою!💙💛
Категорія : Суспільство


Залишити Коментар