В Ужгороді стартував IV етап всеукраїнської шкільної ліги «Пліч-о-пліч»

травня 16 / 2024


В Ужгороді стартував IV етап всеукраїнської шкільної ліги «Пліч-о-пліч»

🇺🇦 В Ужгороді стартував четвертий загальнообласний етап проєкту «Пліч-о-пліч Всеукраїнські шкільні ліги». Змагання, гасло якого «Переможемо разом!», - проводяться за ініціативи Президента України Володимира Зеленського – наймасштабніші в Україні. За перемогу змагаються школярі у п'ятьох видах спорту: баскетболі, волейболі, футзалі, спортивному орієнтуванні та черліденгу. Усі команди, що беруть участь у змаганнях, раніше успішно здолали відбір на районному рівні.

☝️ Вітали учасників змагань заступник голови Закарпатської обласної ради Василь Демʼянчук, заступник голови ОВА Олександр Пацкан та президент Федерації чирлідингу та чирспорту України, голова суддівської колегії м. Київ Андрій Боляк. Посадовці побажали юним спортсменам успіхів, вдалих виступів та яскравих вражень.
💙💛 «Закарпатська обласна рада завжди підтримує і буде підтримувати дитячий спорт, - заявив заступник голови Закарпатської обласної ради Василь Дем’янчук. - Змагання подібного рівня – чудова можливість проявити себе, відчути командний дух та отримати нових друзів. Бажаю усім перемоги не лише тут, на цьому майданчику, але й найшвидшої перемоги України у війні. Щоб усі ви сповна могли насолодитися радісними митями свого дитинства».
Категорія : Суспільство


Залишити Коментар