Голова Закарпатської ОВА, Віктор Микита зібрав нараду з головами громад та лідерами місцевих рад на Берегівщині

травня 16 / 2024

Робоча нарада з головами громад та лідерами місцевих рад Берегівського району - голова Закарпатської ОВА Віктор Микита

На порядку денному – питання життєдіяльності громад, зміцнення економіки, системного матеріально-технічного забезпечення й фінансування ЗСУ, взаємодії з військовослужбовцями ДПСУ, підтримки національних спільнот тощо.

До наради залучені представники депутатського корпусу обласної ради, Нацполіції, Служби безпеки, ОТЦК та СП, прикордонники й інші.

Забезпечуємо пряму комунікацію з громадами, даємо вичерпні відповіді на назрілі питання, блокуємо розповсюдження ворожих ІПСО, формуємо для кожного чіткі, зрозумілі та обґрунтовані напрямки діяльності в умовах воєнного стану тощо.

Пріоритет – це захист країни, підтримка Сил безпеки й оборони. Основа – робочі місця та економіка громад і районів, яка функціонує для формування ресурсу на потреби оборони й ключові напрямки життєдіяльності громад.

Весь ресурс держави спрямований на оборону країни, тож ми самостійно повинні формувати та шукати додаткові надходження до бюджетів, щоб навчати й годувати дітей, лікувати хворих і відновлювати поранених бійців, підтримувати тих, хто перебуває у складних життєвих обставинах, тощо.

Виконання цього завдання потребує ефективних управлінських рішень на місцях та відповідальності конкретних керівників, яким громада делегувала повноваження.

Зараз як ніколи країна потребує єдності. Тож рухаємося разом у визначених напрямках.


Категорія : Суспільство


Залишити Коментар