Портал «Допомога Закарпаття» відзначили на престижній міжнародній конференції в Чехії

травня 15 / 2024
Регіональну вебплатформу учасникам міжнародної конференції ISSS 2024 у Градці-Краловому презентував заступник голови обласної військової адміністрації Олександр Пацкан.
✔️ За його словами, створити такий портал вирішили на початку повномасштабної війни, коли Закарпаття почало приймати велику кількість ВПО. Однак згодом запустили низку корисних сервісів і для місцевих мешканців, створили окремі розділи для підприємців та військовослужбовців.
💬 «Активність користувачів свідчить, що поява порталу справді була на часі. Завдяки йому якісні цифрові послуги стали більш доступними і зручними. Продовжуємо розвивати нашу платформу, ділитися власним досвідом і переймати досвід інших», – підкреслив CDTO Закарпаття.
💪🇺🇦 Платформа Допомога Закарпаття стала єдиним українським продуктом, який представили на міжнародній конференції ISSS 2024, присвяченій розвитку сфери публічного управління та кібербезпеки. Портал відзначили представники уряду й парламенту Чеської Республіки, органів місцевого самоврядування, іноземні айтівці та інші учасники заходу.
🔹 У складі української делегації в конференції також узяли участь представники Закарпатської обласної військової адміністрації, обласної ради, ІТ-компаній «Genesis» та «EPAM Ukraine».
Категорія : Суспільство


Залишити Коментар