Виконуючий повноваження голови Закарпатської обласної ради Василь Дем’янчук та керуюча справами Мирослава Ливч, сьогодні із робочим візитом відвідали комунальні заклади обласної ради

травня 14 / 2024
За сприяння благодійників (ГО "Еліос-Україна") у Мукачівському дитячому будинку-інтернаті виконуються ремонтні роботи в одному із корпусів закладу: заміна даху, утеплення фасаду, проводяться внутрішні роботи. Тут організують кімнати підтриманого проживання. За кошти обласного бюджету проведено благоустрій території закладу, облаштовано приміщення бомбосховища та підготовлено заходи безпеки й комфорту для вихованців у разі надзвичайних ситуацій. У закладі обладнано зручності для прання та прасування речей завдяки встановленій сучасній техніці за кошти меценатів.
☝️Крім того, придбано новітнє обладнання для кухні, посуд, а також встановлено інтернет. Наразі у будинку проживають 109 вихованців, включаючи 22 переселенців - вихованців соціального закладу із Дружківки Донецької області. Директор Віктор Якимчук Віталій повідомив, що вихованці мають можливість відвідувати місто над Латорицею під супроводом працівників закладу. Керівники обласної ради з’ясували інші потреби інтернату для належного функціонування та запевнили у його підтримці з боку депутатів обласної ради.
☝️Директорка Обласного госпіталю ветеранів Вікторія Фущич окреслила поточні проблеми закладу та детально розповіла про договори із НСЗУ за пакетами надання медичних послуг. Зараз серед 54 пацієнтів госпіталю, 🪖 19 - військовослужбовців. Тут воїни мають можливість проходити лікування та процедури із реабілітації. Приміщення для відновлення пацієнтів оснащене необхідними пристроями та тренажерами. Посадовці обласної ради поспілкувалися із воїнами й працівниками закладу та обговорили із керівництвом алгоритм спільних дій для забезпечення гідної медичної допомоги воїнам та іншим пацієтам госпіталю у процесі реформування медичної установи.
Категорія : Суспільство


Залишити Коментар