Меморіальна дошка герою України Віктору Синько відтепер на фасаді його рідної школи! (відео)

листопада 15 / 2023


Меморіальна дошка герою України Віктору Синько відтепер на фасаді його рідної школи! Відкрили урочисто у лікеї №12 в Ужгороді під зувуки державного гімну, вшанували пам’ть захисників хвилиною мовчання та освятили у присутності почесних гостей.

«Загинув захищаючи суверенітет та територіальну цілісність України у складі прикордонної комендатури швидкого реагування «Шквал» на напрямку Григорівка Донецької області. Кавалер ордену «За мужність» ІІІ ступеня посмертно» – такі слова біля потрета Віктора Синько викарбувані на меморіалі.

15 листопада штаб-сержанту Віктору Синько виповнилося б 33! Та не судилося – прикордонник героїчно загинув у бою 12 травня 2023 року. Сумують за ним рідні та близькі, найбільше -мати. дружина та син. Ідею меморіалу на замовлення побратимів -прикордонників втілив у життя закарпатець Михало Ток.

Віктор Синько був великим патріотом України. З 32 років свого життя – 12 віддав на захист країни- він один з перших закрпатців, які вирушили на схід у 2014. Небайдужих рідні просять підтримати петицію. Україна має знати і шанувати своїх героїів!
Категорія : Суспільство


Залишити Коментар