Заступник голови ОВА Олександр Пацкан та цифрові лідери трьох громад Закарпаття взяли участь у масштабному Digital Power Summit

травня 08 / 2024
📍Заступник голови ОВА Олександр Пацкан та цифрові лідери трьох громад Закарпаття взяли участь у масштабному Digital Power Summit 2024, що відбувся на Івано-Франківщині.

Спільно з представниками уряду, колегами з інших регіонів і міжнародними партнерами вони мали можливість обмінятися досвідом, поділитися успішними проєктами та ідеями цифрової трансформації в органах місцевого самоврядування.

🔝Під час заходу команда Мінцифри також презентувала перший пілотний Індекс цифрової трансформації територіальних громад України. Серед ста найкращих – Ужгородська, Мукачівська та Берегівська громади Закарпатської області.

💬 «Цифрова держава починається з доступних і зручних сервісів у громаді. Над цим тісно працюємо з органами місцевого самоврядування та за підтримки наших партнерів. Дякую всім, хто докладає максимум зусиль, щоб цифровізація Закарпаття охоплювала та покращувала всі сфери суспільного життя. Окрема вдячність профільному міністерству за високу оцінку нашої роботи», – наголосив за результатами форуму CDTO Закарпаття Олександр Пацкан.

🤝 Digital Power Summit 2024 пройшов за ініціативи Міністерства цифрової трансформації України та швейцарсько-української Програми EGAP, що виконується Фондом Східна Європа.
Категорія : Суспільство


Залишити Коментар