У сервісному центрі МВС в Ужгороді – людно: Левова частка відвідувачів у черзі на перереєстрацію транспортних засобів (відео)

травня 02 / 2024



У сервісному центрі МВС в Ужгороді – людно. Левова частка відвідувачів у черзі на перереєстрацію транспортних засобів. Протягом квітня ця послуга у лідерах у топі найбільш затребуваних. 5400 реєстраційних дій у сервісних центрах краю – така статистика за квітень. Якщо аналізувати у розрізі 3 областей – Львівської, Івано-Франківської та Закарпатської, за перший тиждень місяця проведено – понад 5 тисяч реєстраційних дій. Впродовж другого тижня – майже 5,5 тисяч, третього – понад 6300, четвертого – 6800 з гаком. Загалом за квітень попит зріс на цю послугу на 4 %.

Найбільше спостерігається попит на перереєстрацію за договором купівлі-продажу – з початку квітня їх оформлено майже 7900. Для порівняння за березень – понад 6100. На другому місці за кількістю наданих послуг – перереєстрація авто за договором дарування. За квітень здійснено 135 таких операцій, а минулого місяця 21. Варто нагадати, перед відвідуванням сервісного центру МВС треба отримати талон на визначену послугу.

Це можна зробити онлайн – на офіційному вебсайті в розділі Е-запис, а також у терміналі, безпосередньо у приміщенні установи.
Категорія : Суспільство


Залишити Коментар