Новації у сервісних центрах МВС: Найпопулярніші серед краян номерні знаки вартістю 4800 та 9600 гривень (відео)

лютого 05 / 2023


На початку 2023 року взяли за добру традицію інформувати закарпатців та гостей краю про новації у різних сферах життєдіяльності.

В Ужгородському сервісному центрі МВС без ажіотажу, але людно. Ось, до прикладу чоловік, стає у електронну чергу, пан Олексій саме отримує, талончик. На третьому поверсі уже згідно черги кожен отримує необхідну послугу. Реєстрація, перереєстрація транспортного засобу та оформлення водійських посвідчень – як нових, так заміна через певні зміни та старого зразка – такі найбільш затребувані наразі послуги.

Від 40 до 70 відвідувачів за робочий день у середньому облсуговує один адміністратор сервісного центру. Залежить від напливу людей. Найбільше навантаження на віторок, середу та п’ятницю припадає. Перебоїв з електропостачанням у сервісеому центрі не має, каже Юрій Табаков, бувають з інтрентом, але не надовго. Також у роботі на заваді стають повітряні тривоги. Тому обслуговуємо швидко і надаємо послуги у повному обсязі.

У 2023 році з’явилися і новації, про які варто знати закарпатцям та гостям краю. Зокрема, зміни торкнулися номерних знаків. Найпопулярніші серед краян номерні знаки вартістю 4800 та 9600 гривень, решта купують менше. Найдорожчі, до слова, коштують 36 тис грн. Варто нагадати, заміна прав проводиться у разі непридатності посвідчення для подальшого користування (зіпсоване, записи не читаються тощо), у випадку зміни персональних даних власника (прізвище, ім’я, по батькові, стать – проводиться на підставі документа, що підтверджує таку зміну); а ще за бажанням власника (наприклад, з метою отримання більш сучасного бланку, або уточнення персональних даних латинськими літерами, заміни фото тощо, а також після закінчення строку дії. Крім того, у 2023 році планують розширити спектр послуг, які можна отримати онлайн через портал Дія.

Деякі з них вже анонсували. Напрям на діджиталізацію і надалі будуть активно проваджувати у всіх сервісних центрах України, у тому числі і у 7 діючих на Закараптті. Варто додати, у 2023 році у краї планують відкрити ще один сучасного зразка.
Категорія : Суспільство


Залишити Коментар