Мірольд, Джунг, Шульф та інші казкові персонажі з легенди про Долину Туманів уперше в гостях в Ужгороді (відео)

квітня 16 / 2024



Мірольд, Джунг, Шульф та інші казкові персонажі з легенди про Долину Туманів уперше в гостях в Ужгороді. Тематичний «Світ Велетнів», що не має аналогів у світі, просто неба відкрився Боздоському парку.

Понад три дестяки 5-ти метрових фігур оживають за допомогою аніматроніки. Ще й розмовляють голосами відомих українців, таких як Володимир Горянський, Павло Зібров, Ольга Сумська, Віталій Борисюк та інших. За мить до відкриття парку познайомилася з велетнями ось ця компанія ужгородців.

У захваті від велетенських казкових героїв не тільки малеча, а й їхні батьки. Каужть, позитивні емоції хоч трохи відволікають від реалій сьогодення і дарують гарний настрій усій родині. А вже після урочистого відкриття – у парку було яблуку ніде впасти. Аби привезти велетнів в Ужгород знадобилося 10 фур по 40 тон кожна. А встановили їх за тиждень на території площею до 10 гектарів.

Оригінальна ідея – компанії Universal Park. ЇЇ розробляли 2 місяці, а на реалізацію пішло півроку. З 2021 року «Світ велетнів» подорожує світом. Майже 4 десятки локацій у різних куточках України та за кордоном відвідали за цей час. Зануритися у світ велетнів у Боздоському парку можна щодня з 10 до 22 години.

А придбати квитки – на офіційному сайті проекту чи безпосередньо у касі. Анімовані фантастсичні герої розважатимуть ужгородців та гостей міста протягом 2 місяців.
Категорія : Суспільство


Залишити Коментар