На Закарпатті відзначили рік роботи автоматизованої системи «Custody Records»

квітня 15 / 2024
У Тячівському районному відділі поліції відбувся «круглий стіл» з нагоди відзначення річниці успішного функціонування системи дотримання прав людини «Custody Records». На заході були присутні співробітники Управління головної інспекції Закарпаття, керівництво райвідділу та місцева влада


Днями у Тячівському районному відділі поліції відбувся «круглий стіл» з нагоди річниці впровадження новітнього проєкту «Custody Records» – системи відеомоніторингу в підрозділах поліції, яка є гарантом дотримання прав затриманих, а також убезпечує поліцейських від безпідставних звинувачень.

Участь в зустрічі взяли співробітники Управління головної інспекції Головного управління Нацполіції в Закарпатській області, керівництво районного відділу поліції, представники адвокатури та місцевої влади.

На зустрічі було заслухано звітність інспекторів з дотримання прав людини, які перелічили виконані завдання, досягнення, а також перспективи у подальшій діяльності.

За сумлінну працю їх нагородили подяками від керівника Головного управління Національної поліції в Закарпатській області.


Протягом року новітня система фіксації продемонструвала свою ефективність у п`ятьох поліцейських підрозділах – у Тячеві, Іршаві, Хусті, Берегові та Ужгороді. За цей час зафіксовано позитивну динаміку в аспекті ефективності дистанційного контролю роботи поліції, утриманні та проведення процесуальних дій із затриманими, а також строгому дотриманні прав таких осіб.

Учасники заходу висловили подяку правоохоронцям за пророблену роботу, а також наголосили на готовності до подальшої співпраці та підтримці цього проєкту.





Відділ комунікації поліції в Закарпатській області
Категорія : Суспільство


Залишити Коментар