У Ясінянській громаді представлено нового офіцера громади

квітня 11 / 2024
У Ясінянській громаді представлено нового офіцера громади

Сьогодні, 11 квітня 2024 року у Ясінянській територіальній громаді в рамках проєкту Національної поліції «Поліцейський офіцер громади», а також завдяки співпраці Ясінянської селищної ради та Національної поліції України відбулося офіційне представлення ще одного офіцера громади, яким став Геник Юрій Михайлович.

Участь в офіційному представленні взяли заступник голови Рахівської районної військової адміністрації Павло Басараба, начальник Рахівського районного відділу поліції- підполковник Василь Негря, заступник голови з питань діяльності виконавчих органів ради Сергій Тимощенко, представники Ясінянської селищної ради, працівники Національної поліції України та офіцери громади.

Під час офіційного представлення офіцерові громади було вручено зброю та передано ключі від службового автомобіля.

Відтепер, у громаді працюватимуть три офіцери громади, які виконуватимуть надзвичайно важливу функцію у профілактиці скоєння злочинів і правопорушень на території громади, а також налагодять комунікацію з жителями.

Дякуємо всім причетним, хто приймав участь в реалізації надзвичайно важливого проєкту для Ясінянської територіальної громади!
Категорія : Суспільство


Залишити Коментар