“Сесія тривалістю п’ять років”: відбулася остання чергова сесія Рахівської районної ради 7-го скликання

листопада 08 / 2020
“Сесія тривалістю п’ять років”: відбулася остання чергова сесія Рахівської районної ради 7-го скликання

5 листопада 2020 року, в сесійній залі Рахівської районної ради під головуванням голови районної ради Василя Дана відбулося пленарне засідання двадцять шостої сесії районної ради, яка стала завершальною у роботі депутатів сьомого скликання.

У роботі сесії взяли участь голова районної державної адміністрації Віктор Медвідь, начальники управлінь, відділів та служб районної державної адміністрації, голови населених пунктів району, доповідачі з питань порядку денного та представники преси.

Розпочалося пленарне засідання хвилиною мовчання в пам’ять про загиблих українських патріотів, які віддали своє життя за Україну.

Далі, голова районної ради Василь Дан привітав депутатів, що святкували у міжсесійний період свій день народження та представив нового начальника Рахівського відділення Тячівського відділу Головного управління національної поліції України в Закарпатській області Негрю Василя Михайловича.

«Обрання до районної ради об’єднало нас до конструктивної та цілеспрямованої співпраці. Спільні заходи районної ради, районної державної адміністрації, сільських, селищних, міського голів, місцевих рад були спрямовані на покращення життя наших виборців. Дякую всім за співпрацю. Бажаю вам міцного здоров’я, щастя та здійснення всіх Ваших життєвих планів та сподівань. Нехай ваша праця, професійність та набутий досвід і надалі сприяють добробуту Рахівщини», – у своєму виступі зазначив голова Рахівської районної ради Василь Дан.

Прийнявши регламент сесії та порядок денний депутати перейшли до обговорення і прийняття рішень. Першим депутати одноголосно схвалили нові програми та внесли зміни до існуючих, затвердили Стратегію розвитку комунальної установи «Рахівського районного центру професійного розвитку педагогічних працівників» Рахівської районної ради Закарпатської області, а також внесли зміни до районного бюджету.

По закінченню пленарного засідання голова Рахівської районної ради Василь Дан подякував депутатському корпусу за плідну та злагоджену роботу за час діяльності Рахівської районної ради сьомого скликання.
Категорія : Політика


Залишити Коментар