Відбулося друге пленарне засідання Рахівської районної ради

березня 06 / 2021
Відбулося друге пленарне засідання Рахівської районної ради

02 березня 2021 року, згідно Розпорядження голови Рахівської районної ради № 12 від 01 березня 2021 року, у великому залі засідань районної ради відбулося друге пленарне засідання четвертої сесії Рахівської районної ради VIII скликання.

На сесії були присутні в.о. голови РДА Віктор Турок, голова Рахівської міської територіальної громади Віктор Медвідь, , керівники структурних підрозділів РДА, представники преси.

Розпочалося пленарне засідання хвилиною мовчання в пам'ять про усіх, хто поклав своє життя у боротьбі за свободу та незалежність України.

За традицією що склалася, голова районної ради Діана Бабинець привітала депутатів, що святкували у міжсесійний період свій день народження.

Прийнявши порядок денний та регламент сесії, депутати перейшли до обговорення й ухвалення рішень, серед яких – затвердження нових програм та депутатських звернень, а саме – «Про звернення Рахівської районної ради до Президента України, Голови Верховної Ради України, Прем’єр-Міністра України, Міністра фінансів України, Міністра розвитку громад та територій України, народних депутатів України Климпуш-Цинцадзе І.О., Петьовка В.В.», «Про звернення Рахівської районної ради до Міністерства соціальної політики України, Правління Фонду соціального страхування України, Виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України, Управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України в Закарпатській області», «Про звернення Рахівської районної ради до Прем’єр-Міністра України, Міністра освіти і науки України, Міністра фінансів України Народного депутата України Климпуш-Цинцадзе І.О. щодо встановлення мінімальної надбавки за престижність праці педагогічним працівникам» та інші, а також внесення змін до районного бюджету.

Враховуючи складну епідеміологічну ситуацію в районі, районні обранці проголосували за фінансування програми завершення реконструкції Приймального відділення «Рахівської районної лікарні» Рахівської міської ради у розмірі 1,7 млн. гривень та коштів у розмірі 530 тисяч Рахівській районній державній адміністрації та її структурним підрозділам на виконання їхніх програм.
Враховуючи вищезазначене, голова Рахівської районної ради Діана Бабинець, звернулася до присутнього в залі засідань голови Рахівської міської територіальної громади Віктора Медвідя із проханням, при потребі виділити кошти на забезпечення функціонування районної ради в продовж року.

На завершення голова Рахівської районної ради Діана Бабинець повідомила присутнім, що 24 грудня 2020 року відбулися зміни у структурі територіальних органів поліції та було утворено Рахівський районний відділ поліції Головного управління Національної поліції в Закарпатській області, а 21 січня 2021 року призначено начальником даного відділу Негрю Василя Михайловича.\
Категорія : Політика


Залишити Коментар