Релокували підприємство із Дніпра на Закарпаття (відео)

квітня 08 / 2024



Сучасну жінку важко уявити без манікюру. Однак про шкоду манікюрного пилу мало хто задумується. Аби забезпечити майстрам та відвідувачам безпеку та комфорт, підприємці з Дніпра, які займаються виготовленням сучасного електрообладнання для салонів краси, винайшли та запатентували пило збірники, які поглинають понад 90% нігтьового пилу. Внаслідок повномасштабного вторгнення підприємство вимушено релокували на Закарпаття.

Тут після тривалих пошуків приміщення вирішили побудувати завод. Пані Тетяна пригадує, при релокації найважчим було перевезти потужності виробництва. Нещодавно завод – виробник спільно з науковцями Дніпровського університету ім. Олеся Гончара провів перше у світі офіційне дослідження шкоди нігтьового пилу, який потрапляє в організм людини під час процедури манікюру. Розробкою електрообладнання для салонів краси, подружжя займалося самостійно.

Свій виріб запатентували, адже подібного устаткування більше ніхто не виробляє. Також нещодавно вдалося відновити продаж устаткування і в Україні, адже внаслідок ковіду та війни збут обладнання призупинили. Зараз на виробництві і в офісі працює майже 50 людей. Товари підприємства доставляють у майже сорок країн світу. Подружжю рекомендували відновлювати бізнес за кордоном.

Однак Шелести вибрали працювати в Україні. Пані Тетяна розповідає, вдалося перевезти частину команди. Однак на підприємстві працевлаштовують і жителів нашого краю та впо. Незважаючи на всі складнощі з якими стикнулося виробництво під час релокації, подружжя Шелестів активно підтримує Збройні Сили України. Підприємство вже розпочало будівництво нового цеху. Надалі будуть вдосконалюватися, створювати нові робочі місця, сплачувати податки та підтримувати економіку України.
Категорія : Суспільство


Залишити Коментар