Меценатів Тячівщини відзначено Подяками за допомогу ЗСУ

квітня 07 / 2024
Меценатів Тячівщини відзначено Подяками за допомогу ЗСУ

✔️ На засіданні сімнадцятої сесії Тячівської районної ради восьмого скликання відбулося чергове відзначення найбільш активних волонтерів та благодійників району.
✔️ Цього разу навідався голова Всеукраїнської організації інвалідів війни, Збройних сил та учасників бойових дій Олександр Маматов з Києва.
✔️ Його багато хто знає на Тячівщині, адже ще з часів Майдану у нього склалися дружні взаємозв'язки з багатьма нашими земляками.
✔️ Згодом у районі було створено Відокремлений підрозділ цієї Всеукраїнської організації, який очолив заступник голови Тячівської районної ради Михайло Вурста.
✔️ З того часу було налагоджено тісну співпрацю, завдяки якій надається важлива гуманітарна підтримка постраждалому від війни населенню та Збройним Силам України.
✔️ Олександр Маматов згадав як у 2022 році, коли розпочалася російська військова агресія, і Житомирська траса була "перерізана", через Бердичів та Білу Церкву надходили гуманітарні вантажі з Тячівщини. Завдяки цьому відбувалось забезпечення найнеобхіднішим і військових, і місцеве населення.
✔️ Надалі активна допомога з району надходила до місць бойових дій та дислокацій частин, де окупованих територій. ✔️Влонтери та благодійники Тячівщини закупили та відправили десятки одиниць технічних засобів для наших захисників.
Відзначив поважний гість із Києва і святкові акції з нагоди різдвяних та великодніх свят, коли бійцям привозили домашню їжу. Окрім домашньої їжі тоді могли смакувати запашними пасочками які дуже смачно випікають у приватного підприємця Сергія Вурсти з смт. Дубове.
✔️ Олександр Маматов щиро подякував усім небайдужим за значний внесок у справу зміцнення обороноздатності країни та особистий вклад, який кожен здійснює на своєму місці для нашої перемоги.
✔️ Відтак вручив Подяки за волонтерську допомогу Збройним силам України та військовим формуванням під час військової агресії російської федерації проти України: голові Тячівської РВА Тімуру Аверіну, голові Тячівської районної ради Юрію Берінде, депутатам районної ради: Дмитру Шелембі, Олегу Палінкашу, Івану Медвідю та ПП Сергію Вурсті.
Висловив сподівання на подальшу співпрацю.
✔️ Разом - до Перемоги!
Пресслужба Тячівської районної ради
https://rajrada-tyachiv.gov.ua/news/1431-mecenatv-tyachvschini-vdznacheno-podyakami-za-dopomogu-zsu.html
Категорія : Суспільство


Залишити Коментар