Франція вивчає можливість співпраці із Закарпаттям

квітня 06 / 2024
Франція вивчає можливість співпраці із Закарпаттям

🇺🇦🤝🇫🇷 Налагодження взаємовигідних відносин, інвестиції в економіку нашого краю та допомога у відбудові України. Про це сьогодні йшлося під час зустрічі керівництва Закарпаття зі спеціальним уповноваженим Президента Французької Республіки з питань економічної допомоги та відновлення України П’єром Ельброном.
👉 Голова Закарпатської обласної ради Роман Сарай та керівник обласної військової адміністрації Віктор Микита під час зустрічі з П’єром Ельброно говорили також про безпекову ситуацію на Закарпатті, розвиток виноробства та виноградарства, використання альтернативної енергетики, співпрацю малого та середнього бізнесу.
☝️ Акцентували увагу французького посадовця на питанні реабілітації українських військових. Вже за 2 тижні в Ужгороді почнеться будівництво Реабілітаційного центру і будь-яка допомога від міжнародних партнерів буде важливою. Адже наразі це – найголовніший проєкт для Закарпаття. Українські військові заслуговують на найкраще!
🇺🇦🤝🇫🇷 Домовилися з П’єром Ельброном продовжити діалог у розширеному форматі – із залученням французьських бізнесменів, науковців, представників муніципалітетів і т.д. Разом обрали алгоритм наступних дій: «Приїхали, побачили Закарпаття на власні очі - почали співпрацювати!».

Категорія : Суспільство


Залишити Коментар