Закарпатська область – перший регіон, в якому з’явиться можливість підключитися до судового засідання через відеоконфренцзв’язок

березня 27 / 2024



Закарпатська область – перший регіон, в якому з’явиться можливість підключитися до судового засідання через відеоконфренцзв’язок та обмінятися процесуальними документами завдяки окремо обладнаним кімнатам у ЦНАПах. Одним з таких центрів обрано Діяцентр у Солотвинській громаді. У ЦНаПах планують обладнати спеціальне приміщення, де надаватиметься відповідна послуга.

Послуга є актуальною, особливо у прикордонних регіонах, тому доступ до онлайн суду дозволить громадянам швидше отримати відповідне рішення, чи за відсутності можливості бути фізично присутніми на засіданні, долучитися онлайн.

Також у Солотвинському ЦНАПі активно впроваджують реалізацію ініціативи єВетеран, згідно з якою, учасники бойових дій, військові та їх родини зможуть отримати адміністративні послуги за спрощеною системою. Як розповідають адміністратори, на сьогодні найпопулярнішим запитом від захисників у відділах ЦНАП є реєстрація місця проживання та оформлення власності на земельні ділянки.

Загалом для жителів громади у місцевому ДіяЦентрі доступні близько 450 адміністративних послуг.

Категорія : Суспільство


Залишити Коментар