Від благоустрою території – до вибудовування стратегії ефективної роботи багатопрофільного закладу

лютого 02 / 2024
Від благоустрою території – до вибудовування стратегії ефективної роботи багатопрофільного закладу

🏥🩺Про свій професійний шлях у медицині та управління медичним закладом розповідає депутат обласної ради, директор КНП "Центр легеневих хвороб" ЗОР, кандидат медичних наук, заслужений лікар України, почесний громадянин м.Перечин та м.Свалява Василь Скрип в інтерв’ю для рубрики «Депутати зблизька».

✍️ Василю Васильовичу, минулого року Ви повернулися в облраду депутатом, замінивши однопартійку Ірину Галай, яка достроково склала депутатські повноваження. Які Ваші пріоритети у депутатській діяльності?

– У цьому плані я, мабуть, не дуже оригінальний. Моє головне завдання, як і депутатів різних рівнів - служити виборцям і відстоювати їх інтереси та допомагати вирішувати проблеми. Через інструменти, визначені законом - шляхом депутатських запитів, депутатських звернень, створення програм та вирішення конкретної проблеми виборця у межах компетенції та повноважень. Адже, це основна функція депутата.

✍️ В обласній раді Ви третє скликання поспіль (VI, VІІ і нинішнє VІІІ скликання). Як сприяє Вам депутатство у професійній роботі?

– Безперечно, депутатство сприяє професійній роботі так само, як і якісна професійна робота спонукає бути успішним депутатом. Тим паче службова діяльність, якою я займаюся усе своє життя, здебільшого співпадає із функціональним спрямуванням постійної комісії з питань охорони здоров’я, праці, зайнятості та соціального захисту населення, соціальної підтримки ветеранів війни, військовослужбовців та членів їх сімей, до складу якої я належу у раді. Це, в основному, якраз ті питання, які я добре розумію, вмію моделювати – прогнозувати ситуації і досягати певного результату.

👉Детальніше за посиланням https://zakarpat-rada.gov.ua/vid-blahoustroiu-terytorii-do-vybudovuvannia-stratehii-efektyvnoi-roboty-bahatoprofilnoho-zakladu/
Категорія : Суспільство


Залишити Коментар