«Бізнес-комісія» облради розглянула близько 20 питань порядку денного

грудня 18 / 2023

Сьогодні у рамках підготовки до 13-ї сесії засідала постійна комісія Закарпатської обласної з питань розвитку бізнесу, виробничої інфраструктури, банківської діяльності та інвестицій під головуванням Ярослава Шукаля.
Насамперед заступником голови комісії обради Івана Дурана та секретарем — Івана Галамбіцу. Відтак депутати проаналізували питання, що виносяться на порядок денний сесії.
Найбільше уваги приділили питанню бюджету Закарпаття на 2024 рік. Ішлося про його формування, наповнення та можливості для допомоги силам оборони. Також розглянули ряд майнових питань.
Серед інших питань розглянули і внесення змін до окремих рішень Закарпатської обласної ради VІІІ скликання, проголошення 2024 року Роком Августина Волошина, затвердження Правил носіння форменого одягу працівниками «Закарпатського обласного центру цивільного захисту, матеріальних резервів та централізованого оповіщення» Закарпатської обласної ради, тощо.
У засіданні також узяли участь перший заступник голови Закарпатської обласної ради Андрій Шекета, керуюча справами облради Мирослава Ливч, члени комісії Олексій Іванчо, Володимир Суботовський, Йосип Фізеші, Андрій Андріїв, Іван Галамбіца, Єва Якушева та депутат Володимир Чубірко.
Категорія : Суспільство


Залишити Коментар