Оновлений сервісний центр МВС: Понад дві сотні онлайн послуг, дитячий куточок та полиця буккросингу

грудня 14 / 2023


Понад дві сотні онлайн послуг, дитячий куточок та полиця буккросингу. У Хусті відкрився оновлений сервісний центр МВС. Сервісні центри МВС надають послуги реєстрації та перереєстрації авто, видачі та заміни водійського посвідчення, видачі довідки про несудимість тощо.

Сервісний центр у Хусті один із трьох на Закарпатті що працює, як екзаменаційний хаб. Тут надаватимуть послуги складання теоретичних та практичних іспитів для отримання водійського посвідчення. Для зручності громадян керівництво міста надало субвенцію для придбання спеціалізованого автомобіля Toyota Corolla.

Завдяки цьому, громадяни після закінчення автошколи зможуть скласти іспит на новому, сучасному автомобілі, не витрачаючи зайвих коштів для оренди автомобіля автошколи на іспит. Авто для складання іспитів обладнані камерами із записом звуку, щоб також звести можливість виникнення спірних питань до нуля. Хустяни, які вже встигли скористатися послугами центру кажуть, що обслуговування дуже задоволені.

Серед переваг називають зручну локацію і достатню кількість місць для паркування. Сервісний центр МВС запрацював в тестовому режимі ще у березні поточного року. Раніше послуги надавались за іншою адресою. Проте для більш зручного та якісного надання послуг було прийнято рішення про зміну локації з забезпеченням відповідності високим стандартам надання адміністративних послуг, а також вимог інклюзивності простору.
Категорія : Суспільство


Залишити Коментар