Допомога Ясінянській міській лікарні: Хто і що обіцяє

грудня 03 / 2023
🇺🇦🇮🇹У межах поїздки в Італію разом колегою, депутаткою облради Євою Якушевою провели зустріч із представниками волонтерської організації «Фундація Допоможемо їм жити».

👧🎄👦Саме цей фонд запросив українських діток на відпочинок в Італію і вже формує групи на різдвяні канікули, а далі – з березня по грудень 2024 року. Перша група (15 дітей та 4 супроводжуючих) виїжджають з України вже 18 грудня та будуть відпочивати там до 7 січня. Діти та супроводжуючі будуть розміщуватися в італійських сім’ях. Долучитися до проекту можуть і дітки із повних сімей, і діти-сироти, і вимушено переміщені особи від 7 до 12 років.

🏥Ще один із напрямків діяльності фундації у межах Закарпаття – допомога Ясінянській міській лікарні. Для реалізації проектів в Україні організація виграла грант Європейського союзу у розмірі 1,7 млн євро. З них понад 500 тис. євро спрямують для нашої області. За ці кошти планують зробити ремонт першого поверху медичного закладу в Ясіня, щоб відкрити там реабілітаційне відділення.

🩺Також наступного року організація доставить 15 мобільних апаратів «Куб», що дозволить забезпечити доступ цивільних та поранених військових до діагностування по всій області.

📌Обговорили можливості поглиблення співпраці між Закарпаттям та «Фундацією Допоможемо їм жити», зокрема у сільськогосподарському секторі, медичній галузі, реабілітації, а також щодо надання гуманітарної допомоги військовим.

🤝Відрадно, що з італійськими партнерами у нас налагоджується послідовна робота у різних сферах. Кожна зустріч завершується амбітними планами, які втілюються в життя у стислі терміни.
Категорія : Суспільство


Залишити Коментар