Військовий перевіряє буржуйки, які підготували для бригади у профтех училищі в Ужгороді (відео)

листопада 30 / 2023


Військовий перевіряє буржуйки, які підготували для бригади у профтех училищі в Ужгороді. Каже пічки виготовлені на славу.Кілька тижнів майстрували цей десяток буржуйок студенти Ужгородського центру профтех освіти.

Вони не габаритні, легкі, прості у використанні. Тут добре знають потреби військових. Адже майструють буржуйки, на замовлення волонтерів вже не вперше. Цього разу пічок змайстрували десяток. Виготовляли буржуйки у кілька етапів. Викладачі розповідають, учні охоче беруться до роботи.

Як тільки почули про завдання, майже кожен хотів долучитися до роботи. Аби зробити одну буржуйку, група із 8 студентів працює майже 3 години. Хлопці розповідають, до роботи поставилися серйозно, адже знають, гріти пічки будуть наших захисників. А такі буржуйки на сході і справді на вагу золота.

Можуть не тільки зігріти військових, ай висушити одяг, спальні мішки, з їх допомогою військові можуть і приготувати чи розігріти їжу. В училищі кажуть, готові до такої роботи постійно, тільки було б з чого майструвати.
Категорія : Суспільство


Залишити Коментар