«16 днів проти насильства»: у Берегові поліція проводить інформаційну кампанію в межах Всеукраїнської акції

листопада 30 / 2023
В межах проведення Всеукраїнської акції «16 днів поти насильства» поліцейські офіцери громади Берегова спільно з психологами та спеціалістами відділу сім’ї та молоді Берегівської міської ради проводять комплекс заходів, спрямованих на протидію домашньому насильству.



Офіцери відвідують місцеві навчальні заклади, де спілкуються з дітьми та молоддю на тему насильства у сім’ї. Під час зустрічей разом з підлітками правоохоронці обговорюють можливі ознаки проявів насильства та шляхи його подолання.

Крім цього, поліцейський офіцер громади Володимир Якимчук, спільно з представниками Міжнародної громадської організації «Неємія» та працівниками служби у справах дітей Берегівської міської ради, провели зустріч з підлітками та поспілкувалися на тему домашнього насильства. Неповнолітнім поліцейські наголосили, що якщо хтось став жертвою домашнього насилля, чи свідком таких дій, то він обов’язково повинен звернутися до правоохоронців, а не замовчувати.

Довідково: з початку 2023 року на території Берегівського району за вчинення домашнього насильства взяли на облік 152 мешканців. Поліцейські відвідують їх сім’ї та проводять профілактичну роботу.

Також інформаційну кампанію поліцейські офіцери громади проводять при особистому спілкуванні з громадянами. При зустрічі вони роздають пам’ятки про те, як протидіяти домашньому насильству та куди звертатися у випадку, якщо ви стали свідком, чи жертвою таких дій. Отримати допомогу ви зможете і зателефонувавши за номером «102».

Відділ комунікації поліції в Закарпатській області
Категорія : Суспільство


Залишити Коментар