Поліцейські Мукачева проводять профорієнтаційну роботу серед учнів випускних класів

листопада 29 / 2023
Правоохоронці Мукачева відвідують навчальні заклади міста та розповідають старшокласникам і студентам про особливості роботи в поліції та умови вступу до вищих навчальних закладів системи МВС


Співробітники сектору кадрового забезпечення Мукачівського районного управління поліції проводять профорієнтаційну роботу зі старшокласниками та студентами навчальних закладів міста.

Поліцейські ознайомили молодь з переліком навчальних закладів, які здійснюють підготовку поліцейських, розповіли про умовами навчання, а також переваги та перспективи таких «вишів».

Також учні та студенти дізнались, які підрозділи та сектори існують в поліції та які функції вони виконують. Правоохоронці пояснили чим займаються слідчі, інспектори ювенальної превенції, дільничні інспектори та поліцейські, які входять до сектору реагування патрульної поліції тощо.

«Беззаперечна перевага навчання у відомчому ВУЗі – повне державне забезпечення. Забезпечення одностроєм, харчування та проживання у гуртожитку, а після успішного випуску молодих фахівців гарантовано працевлаштовують та присвоюють офіцерське звання» – зазначила молоді начальник сектору кадрового забезпечення поліції Мукачева Наталія Машіко.


Відділ комунікації поліції в Закарпатській області
Категорія : Суспільство


Залишити Коментар