Майбутні економісти сьогодні побували в Закарпатській ОВА

листопада 24 / 2023

Студенти першого й другого курсів різних спеціальностей економічного факультету Ужгородського національного університету дізналися все про роботу головної адмінбудівлі області та її історію 🙌
Спершу розглянули особливості взаємодії ОВА й обласної ради, районних військових адміністрацій та органів місцевого самоврядування, їхніх повноважень, які дещо змінилися в умовах воєнного стану.
📍Ішлося й про роботу структурних підрозділів обласної військової адміністрації, зокрема докладно зупинилися на функціонуванні одного з найдавніших за часом створення – департаменту фінансів.
Найцікавішими й такими, що очікувано викликали багато запитань у майбутніх економістів, стали теми щодо формування й виконання обласного та місцевих бюджетів, а також останні зміни в законодавстві, що пов’язані з перерозподілом «військового» ПДФО.
☝️Про все це зі студентами сьогодні спілкувалися заступник директора департаменту фінансів ОВА Сергій Остафійчук та заступник начальника управління – начальник відділу господарського забезпечення апарату обласної військової адміністрації Андрій Мишанич.
На єдиному в Україні ліфті-патерностері всі також покаталися
Категорія : Суспільство


Залишити Коментар