Делегація німецького міста-побратима Дармштадта – із робочим візитом в Ужгороді

листопада 09 / 2023


Делегація німецького міста-побратима Дармштадта, що цими днями перебуває в Ужгороді в межах спільного проекту «Сприяння розвитку громадянського суспільства», який реалізовують благодійною організацією «БФ «Центр гуманітарної допомоги «Совине гніздо», відвідала сьогодні Денний центр соціально-психологічної допомоги постраждалим від домашнього населення та/або населення за ознакою статі в Ужгороді (із кризовою кімнатою).

Обговорювали, як спеціалізовані служби працюють у Німеччині та Україні, ужгородці розповіли про порядок взаємодії з правоохоронцями, Службу у справах дітей, медиками, коли мають звернення про вчинене населення, про співпрацю з міжнародними та неурядовими місцевими громадськими організаціями. Детально зупинені на механізмі захисту особи, яка постраждала від насилля, зокрема від повторення таких нападів.

Із головою громадської організації PDUM Partnerschaft Deutschland-Ukraine/Moldova e. В. («Партнерство Німеччина – Україна – Молдова») Ульріхом Віссманном та колегами, а також очільницею Центру гуманітарної допомоги «Совине гніздо та ГО «Партнерське об’єднання «Ужгород-Дармштадт» Вікторія Синьо зустріла його керівника Ужгородського міського центру соціальних служб департаменту соцполітики міськради. , у підпорядкуванні якого Денний центр Іван Фленько та соціальні працівники центру.


Категорія : Суспільство


Залишити Коментар