Ужгородський національний університет та Інсбруцький університет імені Леопольда і Франца налагоджують наукову співпрацю

листопада 02 / 2023
Ужгородський національний університет та Інсбруцький університет імені Леопольда і Франца налагоджують наукову співпрацю.

Триває візит представників федеральної землі Тіроль Tiroler Landtag Республіки 🇦🇹 Австрія на чолі з головою Ландтагу Сонею Ледль-Россманн.

У межах робочої поїздки разом відвідали УжНУ, де провели зустріч зі студентами та професорсько-викладацьким складом вишу. На порядку денному – питання наукової співпраці, можливості обміну студентами і взаємного розвитку університетів.

Наші регіони схожі за ландшафтом, кліматом та сферами діяльності. У громадах федеральної землі Тіроль живуть представники української національної спільноти, тож потенційних напрямків ефективної співпраці може бути багато.

☝🏻Важливо, що ця співпраця започатковується у форматі партнерських відносин Закарпаття та федеральної землі Тіроль Республіки 🇦🇹 Австрія і має великі перспективи стрімкого розвитку.
Категорія : Суспільство


Залишити Коментар