На Закарпатті з робочим візитом перебуває делегація федеральної землі Тіроль Республіки Австрія Tiroler Landtag на чолі з головою Ландтагу Сонею Ледль-Россманн Sonja Ledl-Rossmann

листопада 01 / 2023
На Закарпатті з робочим візитом перебуває делегація федеральної землі Тіроль Республіки 🇦🇹 Австрія Tiroler Landtag на чолі з головою Ландтагу Сонею Ледль-Россманн Sonja Ledl-Rossmann.

Це довгоочікувана зустріч з нашими партнерами, співпрацю з якими ми почали налагоджувати в умовах війни.

Ми вже маємо позитивний та ефективний досвід співробітництва з федеральними землями Австрії, тож приїзд делегації з Тіролю має цілком конкретні завдання, спрямовані на розвиток взаємовідносин.

❗️Серед питань візиту – співпраця в медичному, освітньому й економічному напрямках. Одна з найважливіших тем – відновлення та реабілітація наших захисників у Тіролі та сприяння в реалізації проєкту «4.5.0. Recovery centre» на території Закарпаття.

У складі делегації також присутні Почесний консул України в Тіролі Вальтер Піір, колишній президент Вищого земельного суду Клаус Шрюдер, представник Посольства Австрії в Україні Домінік Гроссальбер та інші поважні гості.

У межах робочої поїздки також запланований візит до УжНУ і ФГ «Бараново», яке займається скотарством, вівчарством, виробництвом сирів та іншої молочної продукції.

Упевнений, що ми знайдемо точки співпраці між нашими регіонами, які будуть сприяти взаємному розвитку та зближенню наших громад.
Категорія : Суспільство


Залишити Коментар