Тячівські поліцейські провели пізнавальний урок з безпеки для учнів місцевої школи

жовтня 31 / 2023
До учнів початкових класів Тячівської ЗОШ І-ІІІ ступенів імені Ш. Голлоші у гості завітали співробітники Тячівського районного відділу поліції. Для малят поліцейські провели урок з дорожньої грамоти та подарували діткам світлоповертальні стрічки, які допоможуть їм бути помітними у темряві


Закарпатська поліція продовжує працювати над тим, щоб всі учасники дорожнього руху – і маленькі, і великі – залишалися у безпеці. Щоб вчергове нагадати малечі про елементарні правила безпеки під час прогулянок у темну пору доби, сьогодні поліцейські Тячівського районного відділу поліції відвідали ЗОШ І-ІІІ ступенів імені Ш. Голлоші.

Учням 1-4 класів поліцейські у ігровій формі розповіли, що таке пішохідний перехід, які дорожні знаки діють в Україні та пояснили, що у вечірню пору восени та взимку краще не гуляти вулицями населених пунктів без супроводу батьків.

До того ж, ювенальні інспектори спільно з працівниками сектору реагування патрульної поліції повідомили діток, що у будь-якому випадку, на їх одязі мають бути світлоповертальні елементи. Щоб порадувати малечу, правоохоронці запросили діток на собі відчути як це – бути поліцейським. Дітки залюбки приміряли поліцейську кепку та посиділи у службовому авто правоохоронців.

Наостанок поліцейські подарували школярам флікери, які вони пообіцяли відтепер обов’язково використовувати на своєму одязі, адже бути помітним у темряві це не тільки модно, але і безпечно.


Відділ комунікації поліції Закарпатської області
Категорія : Суспільство


Залишити Коментар