Конгрес транскордонної співпраці, що відбувся у польському Любліні 9-11 жовтня об'єднав активістів, представників самоврядування, науковців із різних країн Європи

жовтня 12 / 2023


Під час панелей, майстер-класів та стажувань експерти, зокрема з Польщі, Бельгії, Хорватії, Чехії, Грузії, Молдови, Норвегії, України та Великої Британії, говорили про те, як сьогодні можна підтримати українське суспільство після довготривалого стресу, війни та насилля.

Участь у заході взяли і міський голова Ужгорода Богдан Андріїв та депутат міської ради Анатолій Ковальський. Тему України піднімали під час багатьох панельних дискусій, особливо у контексті молодіжної політики, адже, як зазначалося, виклики, пов’язані з триваючою війною, спричиненою безпрецедентною агресією росії проти України та її довгостроковими наслідками, особливо відчуваються молодим поколінням. На конгресі йшлося і про залучення молоді до творення діалогу і суспільних змін, а також про ринок праці для молодого покоління та важливість присутності молоді в органах місцевого самоврядування.

Категорія : Суспільство


Залишити Коментар