Віктор Микита мав за честь сьогодні на Закарпатті відкрити молодіжний форум «Перший крок у політику»

вересня 30 / 2023
Мав за честь сьогодні на Закарпатті відкрити молодіжний форум «Перший крок у політику», який організували перспективні молоді люди нашого краю.

Виступаючи перед присутніми, подякував нашим захисникам за безмежний героїзм і можливість розвиватися у відносній безпеці.

Також подякував кожній молодій людині, котра не покинула країну та попри війну залишилася навчатися, працювати й будувати своє майбутнє тут. Від цього залежить, якою буде Україна після перемоги і як швидко ми відбудуємо деокуповані території.

У своїй професійній діяльності завжди покладався на молодих, амбіційних людей, які сповнені бажанням працювати, самовдосконалюватися та розвиватися.

На власному багаторічному досвіді знаю, що кожна хвилина часу й ресурси, вкладені у молодь, – це внесок у майбутнє країни.

Пишаємося кожним і кожною, хто сьогодні захищає нашу незалежність на фронті, волонтерить, працює, навчається, активно діє в складі молодіжної ради чи молодіжного простору.

Пишаємося кожним і кожною, оскільки сьогодні ми разом на шляху до перемоги змінюємо світ та працюємо над розвитком 🇺🇦 країни.
Категорія : Суспільство


Залишити Коментар