Закарпаття активно допомагає Херсонщині, відновлюючи приватні помешкання місцевих жителів після деокупації та російських обстрілів

вересня 29 / 2023

Від початку дії національної ініціативи «Пліч-о-пліч» вдалося відновити 63 житлові будинки у двох населених пунктах Великоолександрівської громади. Про це повідомив перший заступник голови ОВА Мирослав Білецький.
💬 «У селищі Велика Олександрівка закарпатці відремонтували 58 об’єктів, у с. Новопавлівка – 5. Зараз у громаді на 11 об’єктах працюють 7 підрядних організацій», – прокоментував Мирослав Білецький.
За його словами, громаді на відновлення пошкоджених будівель з обласного бюджету Закарпаття вже спрямували 17 млн 450 тис. грн. Зокрема, цього тижня згідно з розпорядженням голови ОВА також виділили додатково 5 млн грн. Завдяки цим коштам планують відремонтувати близько 100 житлових будинків.
🤝 «Вдячні всім небайдужим, які долучилися до реалізації проєкту і допомагають мешканцям Херсонщини відновити своє житло та підготуватися до осінньо-зимового періоду», – зауважив перший заступник керівника краю.
Категорія : Суспільство


Залишити Коментар