Меценати благодійної організації «Усі руки і серця» вивчають можливість покращення умов проживання переселенців на Закарпатті

вересня 21 / 2023
Меценати благодійної організації «Усі руки і серця» вивчають можливість покращення умов проживання переселенців на Закарпатті

Сьогодні заступник голови облради Василь Дем’янчук, у ході робочої поїздки на Мукачівщину, разом із волонтерами благодійної організації «Усі руки і серця» відвідали Мукачівський аграрний ліцей ім. М. Данканича.

Благодійники мають намір відремонтувати окремі приміщення гуртожитку навчального закладу для розміщення тут вимушених переселенців, які рятуючись від жахіть війни знайшли прихисток у Закарпатті. Також вивчається можливість будівництва модульних будиночків на території гуртожитку та інших ділянках, що належать ліцею. У ході зустрічі Василь Дем‘янчук наголосив, що маючи позитивний досвід співпраці із керівництвом навчального закладу та благодійною організацією «Карітас Чеської Республіки» є сподівання, що і цей проєкт буде успішно реалізований.

Волонтери організації Йонг Марк Алан, Мартін Андре Чарльз, Шарман Джессіка Луїз, Райс Ніколь Лінн здійснюватимуть моніторинг потреб, оглядатимуть локації та спілкуватимуться із переселеними українцями, щоб сформулювати запит щодо допомоги та скерувати його до центрального офісу благодійної організації «Усі руки і серця».

Участь у зустрічі також узяли: заступник начальника управління облради Уляна Гурчумелія, директор ліцею Василь Ковбаско та ін.


Категорія : Суспільство


Залишити Коментар