Закарпатські надзвичайники провели урочистості з нагоди Дня рятівника

вересня 18 / 2023

Закарпатські надзвичайники провели урочистості з нагоди Дня рятівника, який відзначається 17 вересня. Ця дата покликана вшанувати героїзм людей, які щодня ризикують власним життям задля порятунку інших. І в останні півтора року вони проявили неабияку відданість своєму покликанню, ліквідовуючи наслідки ворожих обстрілів та розміновуючи деокуповані території.
У заході взяли участь керівник закарпатських рятувальників Роман Гудак, голова обласної військової адміністрації Віктор Микита, голова облради Володимир Чубірко, мер Ужгорода Богдан Андріїв і голова районної адміністрації Юрій Гузинець. Усі вони привітали рятувальників зі святом, а також вручили грамоти й відзнаки 65 фахівцям ДСНС – за сумлінне виконання обов’язків і високий професіоналізм.
Почесні гості дякували надзвичайникам за героїзм і відзначали, наскільки важливою для держави є їхня щоденна праця. Наголосили й на тому, як бійці ДСНС поспішають до місць руйнувань, незважаючи на загрозу повторних обстрілів. І, звісно ж, присутні вшанували хвилиною мовчання усіх рятувальників, які загинули при виконанні завдання – а їх із початку війни налічується вже 80 людей.
Категорія : Суспільство


Залишити Коментар