Воркшоп «Від ідеї до бізнесу» від «Дія.Бізнес» в Ужгороді відбувся у «Совине гніздо»

вересня 17 / 2023


Воркшоп «Від ідеї до бізнесу» від Центру підтримки підприємців «Дія.Бізнес» в Ужгороді для внутрішньо переміщених осіб, які планують відкрити власну справу або вже започаткували її, відбувся у центрі гуманітарної допомоги "Совине гніздо".
Від керівниці "Дія.Бізнес" Лесі Кайнер учасники воркшопу дізналися, як зрозуміти, чи варто їм розпочинати власну справу, як знаходити свої бізнес-ідеї, як перевірити їх на актуальність. Гості міста поділилися своїм досвідом та планами, а також вивчили, що таке бізнес-модель та її складові елементи.

Захід відбувся у межах проєкту «Розвиток потенціалу ОГС та ініціативних груп у регіонах України з високою концентрацією ВПО щодо впровадження гендерних питань у гуманітарній діяльності (GiHA)» в партнерстві з ГО «Бюро гендерних стратегій та бюджетування» за підтримки Гуманітарного фонду для України (UHF) та Ужгородської міської ради.
За словами керівниці благодійного фонду «Гуманітарний центр «Совине гніздо» Вікторії Синьо, наприкінці минулого року до участі у згаданому проєкті могли долучатися громадські організації та волонтерські групи, тому вони взяли участь у співбесіді і стали учасниками проєкту.
Варто додати, що, крім надання гуманітарної допомоги переселенцям, волонтери «Совиного гнізда», самі, а також спільно з партнерами, проводять інформаційно-просвітницьку роботу, а також роботу з психологічного відновлення, терапевтичні, мистецькі заняття – як для дорослих, так і для дітей.
Категорія : Суспільство


Залишити Коментар