Голова Закарпатської ОВА, Віктор Микита відвідав наших героїв-захисників на Свалявщині в клініці Protez Foundation

вересня 16 / 2023
Відвідав наших героїв-захисників, які зараз проходять комплексну реабілітацію на Свалявщині в клініці Protez Foundation після важких поранень, отриманих у боях з окупантами.

Це справжнє місце сили, де бійцям, котрі втратили на війні кінцівки, відновлюють функції рук або ніг, а також повертають їх до повноцінного життя.

Поспілкувалися із захисниками та їхніми родинами. Усі вони сповнені оптимізму, а бійці заряджені на виконання нових місій – повернення до нормального життя й до своїх побратимів на фронт, щоб якнайшвидше перемогти агресора.

Герої підписали та подарували нам прапор 🇺🇦 із найменуваннями своїх підрозділів із вдячністю Закарпаттю за теплий прийом, увагу й підтримку. Він займе своє місце в стінах ОВА поряд з іншими стягами бойових частин краю.

Історії їхнього героїзму вражають. Але ще більше вражає сила духу кожного. Це приклад незламності справжнього українського воїна та всього нашого народу.

Такі зустрічі надихають і вказують, що ми на правильному шляху. Незабаром представимо Закарпаттю та всій країні проєкт Обласного реабілітаційного центру, над яким ми разом з командою працювали останній рік.

Цей проєкт згуртує нашу громаду, місцевий бізнес, міжнародних партнерів, медиків, підприємців, представників різних обʼєднань, організацій і багатьох інших людей заради спільної мети – відновлення та реабілітації героїв, які отримали поранення, захищаючи незалежність України.

Дякуємо нашим захисникам за їхню відданість і безмежний героїзм.

Молимося за Вас, побратими, й за нашу перемогу. Ви – наші герої!
Ми пишаємося! Україна пишається!








Категорія : Суспільство


Залишити Коментар