Вже другий автомобіль для складання практичних іспитів отримав центр МВС на теренах Хустського району (відео)

вересня 16 / 2023


Вже другий автомобіль для складання практичних іспитів отримав центр МВС на теренах Хустського району. Сучасний транспортний засіб дасть змогу учням та інструкторам працювати в кращих умовах та навчати майбутніх водіїв.

Відтепер на балансі центру є новий автомобіль Toyota Corolla 2022 року випуску. Згодом транспортний засіб обладнають всім необхідним устаткуванням для здачі практичного іспиту. Автомобіль був вкрай потрібний сервісному центру, адже видача посвідчень водія є найпопулярнішою послугою у центрі МВС.

Пані Тетяна, кандидатка у водії, вже мала змогу протестувати новий транспортний засіб. Авто вдалося придбати за фінансування Іршавської міської ради. Загалом комунікація між усіма учасниками процесу тісно налагоджена, завдяки чому вдається швидко та результативно задовольняти потреби центру. Іршавський центр № 2146 надає близько 100 послуг для громадян щодня.

Обслуговує центр мешканців як Іршавської ТГ так і населених пунктів, що поруч. Скласти практичний іспит у Іршавському сервісному центрі МВС майбутні водії зможуть вже з наступного тижня.
Категорія : Суспільство


Залишити Коментар